Krootstraat

Prijs : € 925

Amsterdam

studio


Krootstraat Ga naar DirectWonen-nl

voor € 925

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij DirectWonen-nl.

Compleet ingerichte ruime studio/kamer in Amsterdam zo.

Inschrijving is mogelijk. Een mooie grote kamer met eigen toilet en douche dicht bij winkels en openbaar vervoer. Het AMC ziekenhuis is op fiets afstand. Totaal oppervlakte van de kamer is 24m2 .

In de kamer heb je je eigen koelkast met vriezer, magnetron en waterkoker. De kamer is gestoffeerd, gemeubileerd, voorzien van wifi en smart tv met kabel aansluiting. Keuken inventaris is ook aanwezig in de kamer. Ook is er veel opbergruimte aanwezig in de ruimte.

De Kamer is gesitueerd op de 1ste etage van een woonhuis. Het woonhuis heeft 4 kamers en een gemeenschappelijke ruimte van 15,5 m2 met tuin van 35 m2. Koken wordt in de gemeenschappelijke ruimte gedaan. Wasmachine, stofzuiger, strijkijzer, strijkplank en een mop is aanwezig in de gemeenschappelijke ruimtes en kan dus door iedereen gebruikt worden.

op de eerste etage naast de kamer is er ook een keukenblok geplaatst. Er is veel groen in de omgeving dus als je van wandelen of sporten houdt zit je ook goed. Dit ruimte is per 1 mei 2021 beschikbaar. Borg is 1 maand huur.

Heb je interesse, stuur dan een bericht..Eigenschappen
Naam Krootstraat
Amsterdam
Type Studio
Aanbieder Directwonen-Nl
Provincie Noord-Holland
Adres Krootstraat
Beschikbaar vanaf 2021-05-01
Beschikbaar tot 2020-07-06
Verdieping 31
Oppervlakte 24
Aantal kamers 1
Douche Ja
Keuken Ja
Woonkamer Ja
Postcode 1104KR