Groenhoven

Prijs : € 650

Amsterdam

rooms


Groenhoven Ga naar DirectWonen-nl

voor € 650

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij DirectWonen-nl.

Beschikbaar per 1 juni een grote kamer aan met eigen wastafel en balkon.

De kamer is onderdeel van een keurig ruim appartement met gedeelde woonkamer/ keuken van 60m2 (de totale oppervlakte van het appartement bedraagt >100m2). Kamer; * kamer 16 m2 * toegang tot balkon * Het is een zeer lichte kamer gelegen op het westen; * Er is mooi uitzicht op het groen van het park vanuit de kamer; Gedeelde faciliteiten; * Er is een grote gedeelde woonkamer met open keuken van 60m2, deze is gemeubileerd. * De gedeelde keuken is voorzien van nieuwe vaatwasser en inventaris. * Er is een gedeeld balkon grenzend aan de woonkamer met uitzicht op een park.

* Er is een aparte wasruimte met nieuwe wasmachine en droogrek beschikbaar. * Er is een badkamer met douche en ligbad en er is een apart toilet. * Er is snel internet van KPN. Inschrijving op het adres is mogelijk.

Mocht je interesse hebben in het huren van deze kamer, stuur dan een berichtje waarin je iets verteld over jezelf, je studie, je werk, sociale leven, interesses, zodat we je kunnen leren kennen. volgende bezichtigingen zie boven aan, online kan ook via whatsapp video. Algemeen; Het appartement ligt in een rustige, groene omgeving, met uitstekende openbaar vervoer verbinding naar het centrum. De Albert Heijn en andere winkels liggen op 5 minuten lopen afstand.

De metro richting Amsterdam Centrum is direct naast het complex , op 3 minuten afstand lopen. Hierdoor ben je binnen 15 minuten in de binnenstad van Amsterdam. Kamer is geschikt voor: Working professional, Student, werkende student, niet rokend, geen huisdieren. Het appartement wordt gedeeld met 3 huisgenoten (2m/2v).

Niet geschikt voor stel. Huurtermijn is in overleg, minimaal 6 maanden, voorkeur voor minimaal 1 jaar. Belangrijke waarden zijn; respect voor elkaar, hygiëne, privacy en goede sociale normen en waarden. Hou er aub rekening mee dat er naast de eerste maand huur 1 maand borg vooruit betaald dient te worden.

de video geeft een beeld van het appartement, het gaat nu om een andere kamer dan op het filmpje..Eigenschappen
Naam Groenhoven
Amsterdam
Type Rooms
Aanbieder Directwonen-Nl
Provincie Noord-Holland
Adres Groenhoven
Beschikbaar vanaf 2021-06-01
Verdieping 1
Oppervlakte 16
Aantal kamers 1
Douche Ja
Keuken Ja
Woonkamer Ja
Postcode 1103LW