Gustav Mahlerlaan 765, Amsterdam

Prijs : € 991

Amsterdam

Onbekend


Gustav Mahlerlaan 765, Amsterdam Ga naar Huurportaal-nl

voor € 991

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurportaal-nl.

Summertime Het complex ligt op steen worp afstand van het World Trade Center, Olympisch Stadion, Beatrixpark en treinstation, metrolijn Amsterdam Zuid.

Het Vondelpark en het Museumkwartier liggen op slechts enkele minuten fietsafstand. De woningen in Summertime zijn het best te beschrijven als uniek. Met 197 appartementen variërend in oppervlakte van ca. 60,5 tot ca.

90 m2, is er enorm veel keuze. Alle appartementen zijn voorzien van een luxe en compleet afgewerkte keuken inclusief inbouw apparatuur. Alle badkamers zijn voorzien van een douche en dubbele wastafel. Alle appartementen hebben een eigen berging in de woning.

Enkele appartementen hebben ook een extra berging in de onderbouw. Voor de fietsen is er een gemeenschappelijke stalling. De appartementen worden verwarmd op basis van stadsverwarming. De zon zorgt voor mooie lichtinval in de appartementen maar ook voor extra energie door de zonnepanelen op het dak.

Daarnaast zijn er groendaken aanwezig, wat zorgt voor betere isolatie en goede afwatering. In je woning wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ledverlichting en spaarlampen. Op en top duurzaam dus. Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.

Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website. **Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend.

Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.** **Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien.

Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**.Kaart

Eigenschappen
Naam Gustav Mahlerlaan 765, Amsterdam
Amsterdam
Type Onbekend
Aanbieder Huurportaal-Nl
Oppervlakte 75
Aantal kamers 2