Hoogte Kadijk, Kadijken, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1018BJ, The Netherlands

Prijs : € 281

Amsterdam

Kamer


Hoogte Kadijk, Kadijken, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1018BJ, The Netherlands Ga naar Huurflits-nl

voor € 281

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij Huurflits-nl.

KAMER
957 x bekeken
In samenwerking met de gemeente Amsterdam is De Woondiversiteit ontwikkeld.

Het voormalig pand van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit is getransformeerd naar 116 kamers, die zijn bestemd voor studenten, statushouders en starters. Een bijzonder project waar jongeren met verschillende achtergronden elkaar stimuleren en helpen bij persoonlijke ontwikkeling en werken aan een mooie toekomst.

De Woondiversiteit bevindt zich midden in het bruisende centrum van Amsterdam. Op loopafstand van dierentuin Artis en met fantastische openbaar vervoer voorzieningen, een supermarkt en diverse andere winkels om de hoek.

Het pand bestaat uit vier verdiepingen en dertien woonunits. De woonunits vormen een huis, waar maximaal tien kamers zijn gecreëerd.

Per woonunit is een gezamenlijke leefkeuken waar je samen kan koken, eten en relaxen.

De kamers variëren van 10 m2 tot 20 m2 en van € 215,00 tot € 318,00 excl. servicekosten.

Op de begane grond is een grote bijeenkomst- en activiteitenruimte van 107 m2 ingericht, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en waar activiteiten georganiseerd kunnen worden.Het buitenterrein bestaat uit een prachtige relaxplek met zitplaatsen, groene tuintjes en ruimte voor sportactiviteiten, die voor zowel de bewoners als de buurt toegankelijk is.

Wil jij bewoner worden van De Woondiversiteit? Ga dan naar https://dewoondiversiteit.amsterdam voor meer informatie. Vul hier het aanmeldformulier in, mits je aan de gestelde voorwaarden voldoet..Eigenschappen
Naam Hoogte Kadijk, Kadijken, Amsterdam, North Holland, Netherlands, 1018BJ, The Netherlands
Amsterdam
Type Kamer
Aanbieder Huurflits-Nl
Oppervlakte 15
Aantal kamers 1
Postcode 1018BJ