Overtoom

Prijs : € 475

Amsterdam

rooms


Overtoom Ga naar DirectWonen-nl

voor € 475

Bekijk alle informatie en beschikbaarheid bij DirectWonen-nl.

Kamer vrij Er is weer en super leuke kamer vrij in het prachtige Oud West Deze kamer ligt in gezellig woonhuis op een prachtige locatie in Amsterdam op slechts een paar honderd meter van het Vondelpark, vele cafes en restaurants , winkelstraten, Staringplein en het openbaar vervoer.

Aanwezig is een zonnig balkon, gordijnen, een bed, verlichting, een espressomachine, een kast, een tafel en een ijskast. De keuken en badkamer wordt gedeeld met een (rustig) vrouwelijk persoon.

De locatie: Oud-West is de buurt die aan het Leidseplein en aan het vondelpark ligt en is een geliefde buurt in Amsterdam met de vele groene hofjes, leuke horecagelegenheden, winkels, de Hallen en het Vondelpark. Het Vondelpark is het bekendste en drukst bezochte park van Amsterdam geworden. Naast de Amsterdammers vinden ook veel toeristen hun weg naar dit park.

Het is een prachtig park waar je heerlijk kan genieten van groen en al het moois. De snelweg is ook binnen enkele minuten te bereiken. Investering Het huis is uiteraard schoon en rookvrij. Voor deze fijne kamer vragen we een bedrag van 475 euro.

Dit is inclusief gas, licht, elektra, wifi etc. Ben je een rustig persoon die niet van feesten houdt, ben je in de weekenden vaak niet thuis en houd je ervan om met een hondje te wonen (en heel af en toe op te passen)? Dan is dit wellicht jouw kamer en horen we graag van je. Schrijf een leuk berichtje over wie je bent en waarom de kamer aan jou gegund moet worden meer info volgt

.Eigenschappen
Naam Overtoom
Amsterdam
Type Rooms
Aanbieder Directwonen-Nl
Provincie Noord-Holland
Adres Overtoom
Beschikbaar vanaf 2021-08-27
Verdieping 1
Oppervlakte 10
Aantal kamers 4
Douche Ja
Keuken Ja
Woonkamer Ja
Postcode 1054HE